stiri Braila – debraila.ro

Prefectul Boboc vrea reabilitarea cladirilor de la „Pasapoarte” si „Permise”: „Categoric, era nevoie de o schimbare radicala!” | Toaleta este in curte, iar igrasia domneste peste tot

Institutia Prefectului a anuntat, marti, pe o retea de socializare, faptul ca sediile Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple si Serviciului Public Comunitar Regim permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor vor intra intr-un proces de reabilitare, modernizare, dotare si extindere.

Prefectul Catalin Boboc a cerut Companiei Nationale de Investitii sa includa in Programul National de Constructii de Interes Public sau Social proiectul care priveste imobilele de pe Calea Galati.

„Am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru ca imobilele sa aiba o noua fata, care sa nu para rupta din trecutul indepartat, in care statul nu dadea doi bani pe cetateni. Categoric, era nevoie de o schimbare radicala!”, a precizat Boboc.

Cladirile in care isi desfasoara activitatea cele doua servicii din subordinea Institutiei Prefectului arata deplorabil. Pe langa faptul ca salile de asteptare nu au scaune, caldura sau aer conditionat pe timpul verii, iar igrasia a afectat majoritatea incaperilor, grupul sanitar se afla in curte.

„Pentru ca in secolul 21 este de neacceptat ca brailenii, fie ei de o parte sau de alta a ghiseelor, sa primeasca ori sa ofere servicii intr-un sediu vechi si in conditii improprii, cu igrasie, praf si tavane daramate. (…) Facem tot ce putem pentru ca activitatea celor doua institutii sa se desfasoare la cel mai bun nivel, atat pentru solicitantii serviciilor cat si pentru angajati, iar astfel de proiecte vor continua”, a aratat Institutia Prefectului.

Comentarii