stiri Braila – debraila.ro

Prefectul Boboc, despre seful CJ: „A dus discutia mult prea jos! Are foarte mult timp liber. Sa nu fie la fel de spiritual si atunci cand vorbeste despre Spitalul Judetean, pe care il are in subordine”

Prefectul Catalin Boboc l-a atacat dur pe Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, prin intermediul unui text publicat pe o retea de socializare, dupa ce seful judetului a povestit, tot pe o retea de socializare, faptul ca Boboc asculta ce se discuta intr-o sedinta a Consiliului Judetean, aflandu-se la usa, in afara salii.

„Cand chiar n-ai ce face in propria curte, iti gasesti prin alte parti!Am vazut sirul de declaratii ale domnului presedinte al Consiliului Judetean cu privire la persoana mea si ma declar ingrijorat. In primul rand, pentru ca are foarte mult timp liber, desi problemele judetului sunt multe si, in al doilea rand, pentru ca a dus discutia foarte jos, mult prea jos! A zis ca ascult pe la usi, ca nu am fost ranit, desi cineva m-ar fi lovit cu usa si alte vorbe de mare politician. Legat de acest subiect, pot spune doar ca abordarea tip can-can imi lasa un gust amar. Aleg sa nu raspund in acelasi mod, dar il sfatuiesc pe domnul Francisk Iulian Chiriac sa nu fie la fel de spiritual si atunci cand vorbeste despre Spitalul Judetean, pe care il are in subordine”, a precizat prefectul.

Totodata, sursa citata l-a acuzat pe Chiriac ca face din Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta „subiect de campanie electorala”, in contextul in care presedintele CJ a afirmat ca Boboc „a transformat Prefectura in organizatie PNL” si nu l-a chemat la „unele intalniri privind coronavirus”.

„Cel mai grav mi se pare chestiunea legata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. A spus domnul presedinte ca nu l-as fi chemat la toate intalnirile legate de coronavirus. Nimic mai fals! Exista documente in acest sens. Cum sa minti in legatura cu o astfel de situatie?! Totusi, inteleg sa ma atace pe mine, dar nu accept sa devina subiect de campanie electorala Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si, implicit, institutiile care gestioneaza situatiile de criza. Mi se pare mult prea mult!”, a conchis Catalin Boboc.

Prefectul l-a ironizat pe presedintele Consiliului Judetean chiar si in finalul textului: „In speranta ca domnul Francisk Iulian Chiriac va ridica nivelul, va lasa scandalul deoparte si va pune problemele judetului pe primul loc, va doresc o zi frumoasa!”

RAZBOI intre presedintele CJ si prefect | Chiriac spune ca Boboc asculta pe la usi: „Avea urechea la usa salii mari! A transformat institutia intr-o organizatie PNL” | Boboc: „Daca explic, m-as cobori la fel de jos. Vrea sa se certe cu cineva si n-are cu cine” | Comitetul pentru Situatii de Urgenta, un alt subiect de disputa intre cei doi

Comentarii