stiri Braila – debraila.ro

Pot fi în pericol jucătorii care câștigă prea mult la cazinou?

Legat de cazinouri și jocuri de noroc circulă nenumărate povești și legende urbane. Ca în cazul majorității poveștilor, totul pornește de la un sâmbure de adevăr. Fie se spune că unii jucători au dispărut sau au murit în condiții misterioase după ce au câștigat o sumă uriașă la cazinou, fie că altora li s-a interzis accesul în cazinouri din cauză că au câștigat prea mulți bani, fie că jocurile sunt măsluite și lista ar putea continua cu multe alte exemple de astfel de mituri. 

Dacă ești cât de cât în temă cu lumea gamblingului, știi că o afacere din acest domeniu funcționează dacă cazinoul se află în avantaj și dacă clienții sunt în număr mare și cheltuiesc sume importante de bani. Altfel, nu s-ar justifica existența unui cazinou. 

Orice business onest nu își permite să aibă în portofoliu jocuri “aranjate” pentru că aceasta ar însemna pierderea licenței și scoaterea cazinoului în afara legii. Jocurile fiind construite pe bază de algoritmi este firesc ca jucătorul să piardă de cele mai multe ori. Iar la jocurile masă, câștigul se bazează pe experiența și norocul jucătorului. 

Dacă te numeri printre cei care se întreabă dacă într-adevăr cazinourile au obiceiul de a-i elimina pe cei care câștigă prea mult și dacă este posibil să fii interzis dintr-un cazinou online pur și simplu pentru că ești prea norocos, citește mai departe pentru a clarifica lucrurile cu privire la aceste situații. 

Între timp te poți bucura de o experiență cu adevărat plăcută, în care poți fi absolut sigur că nu vei primi acces interzis, încercând portofoliul de jocuri disponibil pe platforma Magic Jackpot Casino

Pot să-ți interzică să intri în cazinou? 

Să presupunem că ai dat lovitura și au luat jackpotul la un slot sau ai avut un noroc uriaș și ai câștigat enorm la o partidă de blackjack sau poker. Conform miturilor urbane, ar trebui să fi dat afară din cazinou sau să ți se interzică accesul pe viitor în acel cazinou. 

Dar, de ce ar face acest lucru proprietarul unei astfel de afaceri? De ce ar da la o parte pe cineva care a reușit să câștige o sumă fantastică? Iată și răspunsul la aceste două întrebări: nu ar avea niciun motiv să facă acest lucru. 

În astfel de cazuri, probabilitatea ca tu să fii dat afară sau interzis este practic zero. Este posibil să se întâmple tocmai contrariul: să ți se facă o poză cu un CEC uriaș, să apari în reclamele cazinoului sau chiar în presă. În fond, nu oricând se întâmplă ca cineva să dea lovitura la jocuri de noroc. 

Povestea ta de om norocos ar putea fi sursă de inspirație pentru cei din jurul tău. Dacă tu ai reușit să ai noroc astăzi, de ce nu ar avea altcineva noroc mâine? 

În loc să te dea afară sau să te interzică, cel mai probabil vor face tot ce le stă în putere pentru a te convinge să rămâi. De ce ar face aceasta? Este simplu: există probabilitatea ca o parte din banii pe care i-ai câștigat să ajungă din noi la cazinou pentru că te simți brusc bogat și nu vei sta prea mult pe gânduri înainte să începi iar să cheltuiești la jocuri în cazinou. 

Așadar, ca să fii dat afară după ce ai câștigat o mică avere s-ar dovedi de fapt contraproductiv pentru proprietarii afacerii. 

Jucătorul care câștigă prea des 

Se mai spune și că poți fi dat afară dacă câștigi prea des. Aici nu este vorba despre sume mari, ci despre a câștiga puțin și prea des. 

În mod normal, șirul de câștiguri se încheie la un moment dat pentru că așa merg lucrurile în jocurile de noroc. În astfel de cazuri, niciodată nu vei dat afară dintr-un cazinou online sau real. 

Din punct de vedere statistic, nu ar trebui să existe niciodată un caz în care o persoană să câștige disproporționat de des. 

În mod normal, toate victoriile se încheie în cele din urmă, ceea ce înseamnă că majoritatea experiențelor de cazinou aduc pierdere financiară jucătorilor. În acest mod cazinourile fac bani și se pot menține pe piață. 

Apar semne de întrebare atunci când un client câștigă suspect de des, adică mai mult decât pierde. Atunci jucătorul intră în atenția cazinoului pentru că poate fi vorba de o eroare software pe care a învățat să o exploateze, poate este un geniu al numărării cărților la masa de blackjack plus alte motive tehnice. 

Poți primi o atenționare din partea cazinoului că ai câștigat prea mult sau poți într-adevăr să fi dat afară fără nicio explicație. E suficient ca proprietarii cazinoului să se prindă că ai făcut unele “manevre” tehnice ca să câștigi constant. 

Se întâmplă însă foarte rar astfel de situații. 

Adevăratele motive pentru interdicție

Iată care sunt adevăratele motive pentru care chiar vei fi dat afară dintr-un cazinou:

Încercarea de a înșela – la cel mai mic semn că vrei să trișezi riști să fi dat afară. Angajații responsabili cu acest lucru sunt mereu cu ochii pe tine, așa că nu se merită să încerci să trișezi pentru că vei fi dat afară din cazinou și vei fi interzis. 

Participarea la jocuri de noroc dacă ești minor – în toate cazinourile din România și nu numai, este interzis accesul persoanelor sub 18 ani (sau 21 ani în unele țări precum SUA). Dacă ești minor și joci în cazinou, ești interzis dacă ești prins. 

Restricții geografice – dacă în regulamentul unui cazinou se menționează că țara ta este exclusă nu încerca să joci acolo pentru că vei fi dat afară. 

Jocuri de noroc iresponsabile – o persoană dependentă de jocuri de noroc va fi dată afară fără discuții dintr-un cazinou.  

Comportament neadecvat – echipele de securitate vor da afară persoanele aflate sub influența alcoolului sau a altor substanțe, scandalagiii și alte persoane care se comportă inadecvat. 

Concluzie

Așadar, nu vei fi dat afară dacă ai câștigat o sumă uriașă, nici dacă câștigi des. “Zbori” însă fără discuții dacă te comporți inadecvat, dacă încerci să trișezi, dacă ești dependent de gambling sau dacă ești minor. 

Comentarii