stiri Braila – debraila.ro

Popa, seful PNL, despre cazul primarului in chiloti: „Nu era in timpul programului, dar o sa discutam la partid. E o situatie jenanta”

Cazul liberalului Stan Malinche, primarul comunei Gropeni – care s-a filmat in lenjerie intima, chiar in timp ce discuta cu o tanara – promitandu-i ca o va angaja, va fi discutat de conducerea Organizatiei Judetene PNL.

Deputatul Alexandru Popa, presedintele filialei, a declarat pentru DEBRAILA.ro faptul ca edilul nu a aparut in acele ipostaze in timp ce isi exercita atributiile de serviciu, insa a recunoscut ca situatia afecteaza imaginea partidului.

„O sa discutam la partid. Nu e conduita in timpul programului, dar, bineinteles, afecteaza partidul ca imagine. O sa am si eu o discutie cu domnul primar. Este o situatie ingrata si jenanta. In prima sedinta a Biroului Politic Judetean vom analiza cazul si o sa vedem…”, a pecizat Popa.

Tanara care „l-a sedus” pe Malinche prin intermediul unei retele de socializare a trimis imaginile presei, dar si conversatiile pe care le-a purtat cu primarul comunei Gropeni. Potrivit discutiilor, edilul PNL i-a promis femeii ca o va angaja, facandu-i propuneri evidente cu tema sexuala.

„Eu sunt un om care n-am plans dupa p***a. Eu daca vreau sa fac dragoste cu tine, vreau cu placerea amandurora. Lasa-ma, ca deja m-ai agitat. Am p***a cat nu vrei tu sa crezi. Datorita ca mi-ai spus niste vorbe si ai avut o maturitate, ala a fost motivul sa cedez in fata ta. As fi vrut sa merg la drum cu tine atat cat se poate. Te pot ajuta sa te angajez! E bine? Ce post vrei? Asistenta sociala, da? Taxe si impozite, achizitii publice nu ti s-ar potrivi. Ti s-ar potrivi la rezolvarea petitiilor…”, ii spune Malinche celei care l-a inregistrat in timpul apelului video.

Comentarii