stiri Braila – debraila.ro

Popa, șeful PNL Brăila: „Va pleca de la PNL cineva vreodată DOAR dacă vreau eu să plece! Îi țin prin speranța că la alegeri vom avea rezultate cum N-AM AVUT NICIODATĂ, de la Revoluție și până acum”

După ce a racolat doi primari de la PSD, respectiv Costică Cojea de la Chiscani și Ana Maria Măcrineanu de la Viziru, dar și pe parlamentarul George Paladi, deputatul Alexandru Popa (foto), președintele PNL Brăila, a „garantat” public că niciun membru nu va părăsi tabăra liberalilor.

Acest lucru s-ar putea întâmplă doar în eventualitatea în care Popa ar fi de acord cu decizia unui PNL-ist de a părăsi partidul, după cum a precizat chiar parlamentarul.

„Va pleca de la PNL cineva vreodată doar dacă vreau eu să plece! Altfel, nu va pleca nimeni. Va garantez eu!”, a declarat Popa, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat cum „îi ține” pe membri de partid, Alexandru Popa a vorbit inclusiv despre „speranța că la alegeri vom avea rezultate cum n-am avut niciodată”.

„Cum să îi țin? Prin corectitudine, prin cuvânt și prin speranța că în 2024 vom avea rezultate cum n-am avut niciodată, de la Revoluție și până acum”, a adăugat sursa citată.

Comentarii