stiri Braila – debraila.ro

Popa, seful PNL Braila, ramane alaturi de Orban: „Am semnat motiunea de sustinere pentru un nou mandat in fruntea partidului. Avem nevoie de unitate in partid”

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a anuntat, miercuri seara, ca a semnat „motiunea de sustinere a presedintelui Ludovic Orban pentru un nou mandat in fruntea partidului”.

Decizia parlamentarului vine in contextul in care, in ultimele saptamani, o serie de lideri judeteni din tabara pro-Orban, precum cei din Galati si Buzau, au trecut in tabara lui Citu.

„Acum, mai mult ca oricand avem nevoie de unitate in partid. Ludovic Orban este singurul politician liberal care a reusit sa intre in lupta cu PSD-ul si sa aduca Partidul National Liberal acolo unde ii este locul, la GUVERNARE! Acum, mai mult ca oricand, Partidul National Liberal are nevoie de un lider care sa le garanteze romanilor ca vom putea guverna Romania asa cum le-am promis: fara baroni locali, fara contracte atribuite, fara furturi si cumetrii in functii publice. Romanii asteapta de la noi o crestere economica care sa se resimta in buzunarul fiecaruia, o infrastructura rutiera la standarde europene, pensii pe masura contributiilor si salarii decente. Toate aceste lucruri si multe altele au fost asumate de presedintele Ludovic Orban inca de pe vremea cand era prim-ministru al Romaniei. Asta este tara pe care le-am promis-o romanilor, asta este tara pe care ne-o dorim, iar Ludovic Orban se va tine de promisiuni, asa cum a facut-o de fiecare data!”, a declarat Popa.

Alegerile pentru fotoliul de presedinte al PNL vor avea loc pe 25 septembrie, in cursa fiind inscrisi doar doi candidati: Orban si premierul Florin Citu.

Trebuie precizat si faptul ca Boboc Catalin, fostul lider interimar al PNL Braila – in prezent secretar de stat in Ministerul Muncii, este singurul liberal cu notorietate din filiala care si-a exprimat public sustinerea pentru Florin Citu in cursa pentru sefia partidului.

Comentarii