stiri Braila – debraila.ro

Popa (PNL), dupa infrangerea de la Viziru: atacuri la „tradatorii si oportunistii” din tabara lui Boboc! | „Am pierdut, dar nu am pierdut stand pe margine, cum au facut alti colegi din partid. Au ales sa bage capul la cutie”

Deputatul Alexandru Popa, candidat pentru fotoliul de presedinte al PNL Braila, a lansat o serie de atacuri indirecte la adresa lui Catalin Boboc – presedintele interimar al organizatiei – si al liberalilor care il sustin.

La scurt timp dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor din comuna Viziru – unde Daniela Mariniuc, candidatul PNL, a pierdut in fata candidatului PSD, la o diferenta de 171 de voturi – parlamentarul a vorbit despre lipsa de implicare in campania electorala a unor colegi din partid.

„A fost o lupta grea, dar frumoasa! Da, am pierdut, dar nu am pierdut de acasa sau stand pe margine, cum au facut, din pacate, alti colegi din partid. M-am implicat cu tot sufletul in campania din comuna Viziru. Echipa mea a facut campanie zi de zi, in timp ce altii au ales sa bage capul la cutie sau, mai grav, sa ajute adversarul nostru politic”, a precizat liberalul pe o retea de socializare.

Totodata, deputatul a mai adaugat faptul ca infrangerea de la Viziru este „inca un motiv in plus” pentru a candida la conducerea filialei, aratand ca trebuie „sa terminam cu taberele si bisericutele, sa punem punct acestui mod nociv de a face politica”.

„Le multumesc tuturor colegilor liberali care au muncit la Viziru, o felicit pe doamna Daniela Mariniuc, candidatul PNL si ii urez succes doamnei primar Macrineanu. Impreuna mergem mai departe, cu un PNL unit si fara tradatori sau oportunisti, un PNL care va castiga multe batalii electorale!”, a concluzionat sursa citata.

CONTEXT POLITIC: PNL, rupt in doua

Batalia electorala de la Viziru are si o simbolistica politica aparte: Daniela Mariniuc, candidatul PNL, a fost asumat de tabara condusa de deputatul Alexandru Popa – care s-a si implicat zi de zi in campania electorala din comuna, in timp ce tabara care il sustine pe Catalin Boboc, presedintele interimar al filialei si secretar de stat in Ministerul Muncii, a stat pe margine.

PNL Braila se afla de luni bune intr-o lupta interna: cele doua tabere din partid (n.r. tabara Popa, pro-Ludovic Orban si tabara Boboc, pro-Florin Citu) disputandu-si conducerea organizatiei. Alegerile pentru sefia filialei, la care, pana acum, doar deputatul Popa si-a anuntat candidatura, vor avea loc la sfarsitul lunii viitoare.

Comentarii