stiri Braila – debraila.ro

Popa, deputat PNL, atacuri dure la PSD: „In loc sa modernizeze Braila, a ales sa ne tina blocati in saracie! (…) Braila a beneficiat de bani, dar acestia au fost gestionati foarte prost de PSD”

Deputatul liberal Alexandru Popa a lansat o serie de atacuri dure la adresa social-democratilor, vorbind despre faptul ca fondurile publice ar fi fost directionate doar catre „clientela politica grupata in jurul PSD”.

Mai mult decat atat, parlamentarul a lansat si un avertisment catre „sefimea din PSD”, transmitandu-le adversarilor politici ca ii va „sanctiona public de fiecare data cand vor incerca sa ii pacaleasca pe braileni”.

„Nepasarea administratiilor PSD fata de problemele reale ale brailenilor a lasat judetul Braila fara investitiile necesare asigurarii unui ritm de dezvoltare comparabil cel putin cu cel al judetelor invecinate, ca sa nu mai spunem despre prapastia care ne separa de judetele din vestul tarii, acolo unde am vazut ce pot face administratiile liberale pentru cetateni. In toti acesti ani, Braila a beneficiat de bani, dar acestia au fost gestionati foarte prost de PSD! Din pacate, toti banii pe care i-am avut la dispozitie au fost directionati exclusiv catre clientela politica grupata in jurul PSD, fara a se tine cont vreun pic de necesitatile reale ale brailenilor. Nu a contat pentru liderii PSD nimic altceva decat carnetul de partid al acelora care le asigurau sifonarea banilor publici! In loc sa modernizeze Braila, PSD a ales sa ne tina blocati in saracie! Iata ca efectele unei astfel de politici dezastruoase se vad acum in nivelul de trai al brailenilor si in capacitatea administratiei locale de a veni in sprijinul cetatenilor pe care ii pastoreste”, a afirmat Popa.

Alexandru Popa, care isi doreste sa ajunga presedinte al Organizatiei Judetene PNL, a mai precizat  ca „lupta liberalilor se va axa pe prioritizarea proiectelor vitale pentru dezvoltarea si modernizarea Brailei si pe asigurarea unui tratament corect pentru cetateni din partea institutiilor statului”.

„Vremea umilintelor marca PSD a trecut! A venit timpul schimbarii, iar datoria noastra, a politicienilor, este sa ne asiguram ca se face tot ceea ce este posibil pentru ca brailenii sa aiba sansa de a trai mai bine, la fel ca in localitatile in care administratiile liberale au facut dovada performantei lor. Acum Romania si Braila trebuie sa treaca la etapa urmatoare, cea a investitiilor si a dezvoltarii comunitatilor locale la standarde europene. Va asigur ca usa guvernantilor este deschisa pentru toti primarii de buna credinta care doresc sa faca ceva concret pentru semenii lor, prin proiecte de dezvoltare viabile. Guvernul liberal va face tot ce ii sta in putinta pentru a veni in sprijinul acestor comunitati si pentru a asigura finantarea pentru toate investitiile aflate in derulare la nivel local!”, a concluzionat sursa citata.

Comentarii