stiri Braila – debraila.ro

Popa, deputat PNL, apel catre braileni: „Sa respecte masurile stabilite de autoritati” | „Ii indemn pe cei care n-au facut-o inca, sa se programeze pentru vaccinare”

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, ii indeamna pe braileni „sa se programeze pentru vaccinare”, facand, totodata, un apel pentru respectarea „masurilor stabilite de autoritati”.

„Situatia din tara devine din ce in ce mai ingrijoratoare in ceea ce priveste numarul persoanelor confirmate cu COVID-19, iar restrictiile care au intrat in vigoare sunt unele firesti si necesare, pentru a reduce numarul de infectari. Cei mai multi dintre noi avem in cercul apropiatilor sau al cunostintelor persoane care s-au imbolnavit si stim ca nu este de glumit cu COVID-19. Tocmai de aceea ma bucura faptul ca un numar mare de braileni au decis sa se vaccineze in ultimele zile si ii indemn pe cei care nu au facut-o inca sa se programeze pentru vaccinare, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente masuri de protectie personala, dar si colectiva. Dupa cum am constatat cu totii, aceasta boala poate avea efecte dintre cele mai dure si riscul imbolnavirii este foarte mare, motiv pentru care fac un apel la toti brailenii sa respecte masurile stabilite de autoritati si sa foloseasca toate metodele care le sunt la indemana pentru a-si proteja propria sanatate, dar si sanatatea semenilor lor. Acum nu mai este vorba numai despre fiecare dintre noi, ca indivizi separati, este vorba despre noi, ca si familie si comunitate. Ceea ce facem noi, ca indivizi, ii afecteaza si pe cei din jur, iar efectele pot fi foarte grave. Suntem impreuna in aceasta perioada foarte grea si trebuie sa dam dovada de solidaritate, sa ne protejam unul pe altul, ca sa o depasim”, a declarat parlamentarul.

Mai mult decat atat, Popa a precizat faptul ca „efectele restrictiilor se vor vedea dupa circa 6 saptamani”.

Pana atunci, este de datoria fiecaruia dintre noi sa avem un comportament responsabil si sa facem tot ce depinde de noi ca sa ne protejam si sa-i protejam spe cei din jur”, a concluzionat sursa citata.

Comentarii