stiri Braila – debraila.ro

Popa, consilier municipal PNL: „Organizatiei PNL Braila ii lipseste consecventa. Nu pot fi prieten cu un partid care este la putere astazi si maine sa spun ca ii sunt dusman”

Consilierul municipal Petrica Popa, cel care este si liderul grupului PNL din Consiliul Local Municipal, a declarat, la Realitatea TV Galati-Braila, ca „cel mai important lucru” care ii lipseste Organizatiei Judetene PNL este „consecventa”. Liberalul a vorbit despre faptul ca este greu sa explici electoratului mutarile de pe scena politica, facand referire la mult discutata prezenta a PNL alaturi de PSD la guvernarea locala.

„Chiar daca o sa spun un cuvant dur, imi asum acest lucru. Cel mai important lucru care ne lipseste acum, PNL-ului, vorbesc de filiala Braila, este consecventa. E greu sa ne convingem electoratul, care e un electorat liber din toate punctele de vedere, ca a fost o perioada cand am fost aliati cu un anume partid, pe urma ne-am aliat cu un alt partid si nu ne-am pastrat linia liberalismului acceptat de majoritatea populatiei Romaniei, practicata in perioada Bratienilor. Sper ca aceste alegeri sa puna punct acestei lipse de consecventa si sa incercam sa construim pentru urmatoarele alegeri locale o echipa pentru a castiga atat Primaria, cat si Consiliul Judetean. Pentru asta trebuie coeziune si consecventa. Nu pot fi prieten cu un partid care este la putere astazi si maine sa spun ca ii sunt dusman sau adversar”, a spus Popa.

Sursa foto: MD Press

Comentarii