stiri Braila – debraila.ro

Politistii s-au autoinvitat la o nunta, la Padurea Stejarul: amenzi si dosar penal | IPJ anunta: „Activitati asemanatoare vor fi desfasurate in continuare”

Politistii braileni au „descins” la o nunta cu aproximativ 65 de invitati, eveniment care se desfasura, sambata seara, la restaurantul din Padurea Stejarul, in ciuda restrictiilor impuse de autoritati, au precizat surse pentru DEBRAILA.ro

„Cadoul de nunta” din partea organelor legii a fost o amenda de 3.000 lei pentru organizatorul evenimentului, insa nici administratorul restaurantului nu a scapat mai ieftin. Si acesta din urma a fost sanctionat tot cu 3.000 lei, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodata, oamenii legii au intocmit si dosar penal pentru savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, iar petrecerea nunta a fost oprita.

Este cel de-al doilea dosar penal intocmit de politistii braileni pentru zadarnicirea combaterii bolilor in doar 2 zile. Reamintim faptul ca, vineri seara, la restaurantul Casa cu Stuf din Baldovinesti avea loc o petrecere de botez, eveniment oprit dupa vizita politistilor.

IPJ Braila transmite ca actiunile de control vor continua: „Activitati asemanatoare vor fi desfasurate in continuare in vederea constientizarii tuturor cetatenilor privind necesitatea respectarii masurilor necesare pentru prevenirea infectarii cu virusul SARS-COV-2, precum purtarea mastii de protectie, dar si pastrarea distantei fizice pentru a-si proteja propria sanatate, dar si pentru protectia celor din jur!”.

Comentarii