stiri Braila – debraila.ro

Politistii, insotiti de mascati si jandarmi, razie in municipiu | Amenzi de peste 14.000 de lei

Chiar la inceput de saptamana, pe 16 ianuarie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, beneficiind de sprijinul lucratorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si al jandarmilor, au actionat, pe raza municipiului, pe linia respectarii prevederilor legale privind circulatia pe drumurile publice, ordinea si linistea publica, dar si pentru combaterea ilegalitatilor privind actele de comert.

Astfel, pe timpul activitatilor, au fost verificate 12 societati comerciale, legitimate 68 de persoane si oprite in trafic 64 de autovehicule. Totodata, au fost constatate 26 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 14.375 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 23 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 2 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 1 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Comentarii