stiri Braila – debraila.ro

Politistii, insotiti de mascati, actiuni in municipiu si judet | Amenzi de aproape 20.000 de lei

Politistii braileni au actionat, duminica, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Astfel, politisti din cadrul Biroului Rutier, Biroului Ordine Publica, Serviciului pentru Actiuni Speciale si cei ai Politiei Orasului Insuratei, sprijiniti de jandarmi, au controlat aproape 20 de cafe-baruri si discoteci si au tras pe dreapta zeci de masini.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 18 societati comerciale, legitimate 85 de persoane, 20 fiind controlate corporal sumar, si oprite in trafic 57 de autovehicule. Totodata, au fost testati cu aparatul etilotest 20 de soferi.

Oamenii legii au constatat 82 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 19.300 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 80 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii