stiri Braila – debraila.ro

Politistii, in actiune / Au tras pe dreapta trei soferi, doi beti si unul fara permis

Vineri, in jurul orei 10:00, politistii de la Biroul Proximitate l-au depistat in trafic, pe o strada din cartierul Apollo, pe braileanul C. Cristian, de 24 de ani, in timp ce conducea autoturismul, fara sa fie posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Soferului de ocazie i s-a intocmit dosar penal.

Sambata, la ora 15:45, politisti de la Sectia 2 de Politie Rurala l-au tras pe dreapta, pe drumul comunal 8 din satul Lacu- Sarat, pe B.Danut, in varsta de 48 de ani, din localitate, constatand ca barbatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat ca braileanul avea 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 03:35, politisti de la Politia Municipiului i-au intocmit dosar penal unui bucurestean de 38 de ani, prins la volan, pe Bulevardul Dorobantilor, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Comentarii