stiri Braila – debraila.ro

Politistii de la Rutiera „i-au batut” pe cei de la Crima Organizata, la mini-fotbal / Memorialul „Fatu Vasilica”, prima editie

Inspectoratul de Politie Judetean a organizat premergator Zilei Politiei Romane, sarbatorita pe 25 martie, prima editie a campionatului de minifotbal intitulat Memorialul „Fatu Vasilica”, in memoria politistului-fotbalist brailean cu acelasi nume, mort in timpul unui meci de fotbal cu colegii, la inceputul anului trecut. Fatu a jucat de-a lungul timpului la Chimia, Petrolul Ianca si Dacia Unirea.

Campionatul s-a desfasurat in perioada 29 februarie-22 martie, participand 13 echipe formate din politisti de la diferite structuri ale Politiei.

Echipa politistilor de la Serviciul Rutier a terminat meciul invingatoare, in fata colegilor de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate. In finala mica, si-au disputat trofeul pentru locul al III-lea, echipa Biroului de Investigatii Criminale 1 si echipa Politiei orasului Faurei, prima fiind castigatoarea.

Intre cele doua meciuri, adjunctul sefului Politiei Municipiului, comisarul-sef Chituleasa Nicolae, a inmanat o placheta memoriala sotiei fostului coleg Fatu Vasilica.

Au fost acordate diplome celui mai bun jucator, celui mai bun portar, golgeter-ului campionatului, precum si celui care marcat cel mai frumos gol si echipei fair-play.

Anterior Zilei Politiei Romane, pana in ziua de 22 martie, s-au desfasurat campionatele de minifotbal, sah, tenis de camp, tenis de masa si fotbal-tenis, competitii la care au participat peste 300 de politisti braileni.

Comentarii