stiri Braila – debraila.ro

Politistii cauta un brailean disparut de o saptamana | Carabat Gheorghe are 63 de ani

La data de 11 august, o braileanca, in varsta de 65 de ani, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean si a sesizat disparitia, de la data de 9 august, a sotului sau, Carabat Gheorghe, in varsta de 63 de ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu, la munca, si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 170 de cm, constitutie atletica, aproximativ 75 de kg, ochii albastri, parul carunt, tuns scurt cu inceput de calvitie, are cicatrici pe abdomen, rezultate in urma unor operatii de ulcer si fiere, are jumatate din laba piciorului drept taiata, in urma unui accident de tramvai, iar pe ambele antebrate prezinta tatuaje tip ,,ancora”. .

Imbracaminte si incaltaminte: camasa alba, pantalon lung gri deschis, incaltat cu adidasi de culoare neagra, iar pe cap purta o palarie deschisa la culoare.

Pentru Carabat Gheorghe s-a solicitat urmarirea la nivel national.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acesta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii