stiri Braila – debraila.ro

Politistii au luat la „puricat” municipiul si judetul / Amenzi de peste 25.000 de lei

In zilele de 25 si 26 martie, politistii braileni, sprijiniti de lucratori de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, au actionat in municipiu si judet, in zona targurilor, pietelor si unitatilor de alimentatie publica cu profil cafe-bar, casino, pariuri sportive, pentru a combate infractiunile savarsite cu violenta, pentru verificarea modului in care iși desfașoara activitatea societatile comerciale, precum si pentru prevenirea si combaterea comiterii de infractiuni sau contraventii la regimul rutier.

Echipele mixte care au participat la actiuni au efectuat controale la 41 de unitati comerciale si societati tip cafe-bar, au legitimat 80 de persoane, dintre care 26 au fost controlate corporal sumar, si au verificat 29 de autovehicule.

Oamenii legii au aplicat 25 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 26.635 de lei, 11 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 3 conform Legii 12/1990 (republicata) privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, si 11 conform O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice.

De asemenea, au fost ridicate in vederea confiscarii bunuri in valoare totala de 24.385 de lei (deseuri feroase, generatoare de curent, aparate de sudura, bormasini electrice etc.).

Comentarii