stiri Braila – debraila.ro

Politistii, actiuni in municipiu si in orasul Faurei | Amenzi de peste 13.000 de lei

La data de 6 februarie, politistii de la Ordine Publica si Rutiera, impreuna cu politisti de la Actiuni Speciale, au actionat in municipiu si in orasul Faurei, pentru depistarea in trafic a conducatorilor auto care incalca normele rutiere, precum si pentru sanctionarea faptelor care aduc atingere sigurantei publice.

Pe parcursul actiunilor, au fost oprite si controlate in trafic 59 de autovehicule, testati cu aparatul etilotest 35 de soferi.

De asemenea, au fost constatate doua infractiuni si au fost aplicate 49 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 13.815 lei, dintre care 44 la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Ca masura complementara, oamenii legii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii