stiri Braila – debraila.ro

Politicianul care a cerut sa fie protejat de sotia batausa A RENUNTAT la ordinul de protectie: „Nu mai exista nicio stare de pericol!”

Gabriel Grigore Mocanu, consilier local ProRomania in Faurei, a renuntat la ordinul de protectie impotriva sotiei sale, pe care o acuzase ca l-a agresat fizic.

La mijlocul lunii trecute, DEBRAILA.ro a prezentat in exclusivitate cazul politicianului, inclusiv detalii din decizia Judecatoriei Faurei prin care femeii i-a fost interzisa apropierea de sot la o distanta mai mica de 50 de metri, timp de trei luni de zile.

Pe 1 noiembrie, Tribunalul Braila a judecat apelul depus de sotia lui Mocanu impotriva sentintei din 15 octombrie, cerandu-le judecatorilor „sa fie diminuata distanta pe care trebuie sa o mentina fata de sot”.

Totusi, la acest termen, consilierul local din Faurei a facut un pas inapoi si a renuntat la ordinul de protectie emis pe numele sotiei sale, motivand ca „nu mai exista nicio stare de pericol creata de parata„.

„Avand in vedere ca intimatul victima Gabriel Grigore Mocanu a renuntat la judecata cererii privind emiterea ordinului de protectie, Tribunalul urmeaza sa admita apelul, sa anuleze sentinta si in rejudecare sa ia act de renuntarea victimei la judecata cererii privind emiterea ordinului de protectie”, a notat instanta.

Exclusiv | Un politician brailean a cerut ORDIN DE PROTECTIE impotriva sotiei care L-A BATUT! | Judecator: „Ramanerea femeii in proximitatea barbatului reprezinta un pericol pentru integritatea psihica si fizica a acestuia”

Comentarii