stiri Braila – debraila.ro

Politicianul brailean care o APARA pe Viorica Dancila | Draghincescu (PND): „Face gafe din cauza emotiilor. Are haine de un bun gust exemplar”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) considera ca primul-ministru Viorica Dancila da exemplu de eleganta atunci cand vine vorba de garderoba pe care o afiseaza. Aprecierea a fost facuta pe o retea de socializare.

„Sincer? Dancila nu-mi era simpatica aproape deloc la inceput, dimpotriva dar femeie fiind am tolerat-o, mai ales ca evolutia sa a fost spectaculoasa: initial se imbraca groaznic, ca o <<taranca>>, dar dupa numai 3 luni hainele acesteia erau de un bun gust exemplar, clasic, foarte elegant, deci asculta si tinea cont de recomandari”, a precizat PND-ista.

Totodata, Draghincescu pune nenumaratele gafe de exprimare ale premierului pe seama „emotiilor”, vorbind despre cei care „vaneaza cea mai mica greseala”.

„Am <<inghitit>> greu, cu multe noduri si gafele ei tot pentru ca este femeie dar si pentru ca o persoana emotiva este un dezastru public in fata camerelor jurnalistilor, cu atat mai mult cu cat eu stiu cum este, pentru ca am trecut prin asta acum multi ani in urma. Nu mai vorbesc despre ceea ce simti si cum te simti cand stii ca cei din fata ta te urasc si iti vaneaza cea mai mica greseala”, a mai adaugat sursa citata.

Comentarii