stiri Braila – debraila.ro

Politica, varianta lui Popa. Șeful PNL: „Să mă lase în pace, ca să prindă primăvara!” | Șir de amenințări către Chiriac, adversarul politic: „Să nu mă mai râcâie, că sfârșitul lui, mai devreme sau mai târziu, tot de la noi vine!” | Președintele CJ îi ceruse lui Popa să spună public dacă a avut „calitatea de inculpat într-un dosar penal”

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL, a lansat o serie de amenințări la adresa lui Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean si liderul social-democratilor, căruia i-a transmis „să mă lase în pace, ca să prindă primăvară”. Liberalul a lăsat să se înțeleagă că ar avea putere să îl schimbe pe Chiriac din funcția de președinte al Organizației Județene PSD.

Totodată, Popa i-a mai transmis insistent lui Chiriac să „nu-l râcâie” și să „nu-l agite”.

„Dacă forțez eu un pic, Chiriac va fi schimbat (n.r. din fruntea PSD) până la alegeri!”, a declarat deputatul PNL, cerându-i președintelui CJ „să-l lase în pace”. 

Declarațiile parlamentarului, făcute în biroul său din sediul PNL și citate de site-ul MD Press (foto),  vin după ce președintele Consiliului Județean a vorbit despre „sinecurile PNL de la Camera Agricolă” (DETALII AICI) – cu referire și la angajarea mătușii lui Popa – și l-a întrebat public pe liberal dacă a avut „calitatea de inculpat într-un dosar penal”

„Mai bine să mă lase în pace, să nu mă mai râcâie, că sfârșitul lui, mai devreme sau mai târziu, tot de la noi vine! (…) Să mă lase în pace, ca să prindă primăvară, că dacă nu mă lasă în pace și mă agită, e treaba dumnealui. (…) Să mă lase în pace, să nu mă agite, că nu prinde alegerile europarlamentare, îl schimbă conducerea PSD dacă tot încearcă să mă agite. Dacă el vrea să mă agite, e treaba dumnealui. Eu am vrut să-l las să mai stea la conducerea PSD Brăila, pentru că-i mulțumesc din suflet, e cel mai mare susținător al meu, prin acțiunile dumnealui. Și-l rog frumos să mă jignească în continuare, că atât de afectat sunt, că n-am putut să dorm azi-noapte”, a precizat Popa, șeful PNL.

Președintele CJ, despre Popa, șeful PNL: „Îl întreb public dacă a fost inculpat în vreun dosar penal. Repet, calitatea de inculpat!”

Comentarii