stiri Braila – debraila.ro

Politia Locala A AMENDAT o femeie care a aruncat gunoi pe strada | Si sotul brailencei a fost SANCTIONAT cu 3.000 de lei

O braileanca de 58 de ani a fost amendata, luni dimineata, in jurul orei 07:00, cu 450 de lei, politistii locali depistand-o, pe o strada din Centrul Vechi, in timp ce arunca gunoi pe domeniul public, la cativa metri de poarta propriei case.

Politistii locali s-au prezentat si i-au solicitat femeii sa prezinte cartea de identitate, insa s-au lovit de un refuz. Mai mult decat atat, sotul persoanei legitimate a devenit agresiv cu oamenii legii, impingandu-i si injurandu-i. Pentru acest lucru, barbatul de 64 de ani a fost sanctionat contraventional cu suma de 3.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Femeia a fost sanctionata contraventional, la randul ei, cu suma de 200 de lei, pentru refuzul de a da date privind stabilirea identitatii si cu suma de 250 de lei, potrivit prevederilor HCLM nr. 5/2003, pentru aruncarea de gunoi menajer pe domeniul public.

Politia Locala precizeaza ca, in ultima saptamana, a aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de 7.000 lei pe linia mentinerii curateniei in municipiu.

Comentarii