stiri Braila – debraila.ro

Poliția L-A REȚINUT pe brăileanul care SE MASTURBA pe o stradă din Valea Cânepii

În urmă cu mai bine de o săptămână, după publicarea imaginilor în care un individ se masturba pe o stradă din localitatea Valea Cânepii, polițiștii de la Poliția Municipiului s-au sesizat din oficiu și au deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Mai exact, oamenii legii l-au identificat pe bărbat, în persoana unui brăilean de 53 de ani, din comuna Gropeni, însă acesta nu se afla la domiciliu.

Abia pe 9 august, oamenii legii au dat de urma individului și l-au reținut pentru 24 de ore. Măsura a fost dispusă de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care va stabili dacă îl prezintă sau nu instanței cu propunere de arestare preventivă.

CONTEXT. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism a fost surprins de camerele de supraveghere pe o stradă de la marginea localității Valea Cânepii: oprește mașina și se masturbează, la doi pași de un grup de copii.

Persoana care ne-a trimis filmulețul (publicat pe pagina de Facebook DEBRAILA.ro) spune că incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 29 iulie, în jurul orei 09:00.

„Este revoltător! Acolo erau și copii. Unii oameni spun că individul a mai făcut așa ceva și prin alte localități vecine, prin Tichilești. Cred că trebuie luate măsuri pentru a nu se ajunge la lucruri mai grave”, ne-a declarat sursa citată

Comentarii