stiri Braila – debraila.ro

Poliția Brăila a demarat VERIFICĂRI după dezvăluirile DEBRAILA.ro: polițiștii ar fi folosit mașini civile, în care se aflau oameni, pentru a bloca un drum și a prinde un șofer urmărit pentru furtul unui autoturism

Poliția Brăila face verificări cu privire la modul în care au acționat oamenii legii în cazul accidentului de la Bărăganu, unde un șofer de 18 ani, urmărit de oamenii legii pentru furtul unui autoturism, a lovit o autospecială aflată pe marginea drumului.

Decizia conducerii IPJ Brăila vine după ce DEBRAILA.ro a scris despre acuzațiile unor șoferi aflați în trafic la acel moment, respectiv faptul că polițiștii au folosit mașini civile, în care se aflau oameni, pentru a bloca drumul european 584. 

Practic, oamenii legii le-ar fi cerut conducătorilor auto, fără a le oferi alte explicații, să își poziționeze autoturismele pe șosea în așa fel încât să formeze un baraj rutier chiar la intrare in localitatea Bărăganu. La fața locului se afla o singură autospecială a Poliției, care era în afara părții carosabile, fără polițiști.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a demarat verificări prin intermediul Compartimentului Control Intern”, ne-a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

VIDEO | ACUZAȚII GRAVE. „Polițiștii ne-au folosit drept SCUT. Au blocat drumul cu mașini în care SE AFLAU OAMENI. Dacă șoferul urmărit nu trăgea de volan, intra în noi. Nu ne-au lăsat să coborâm” | CONTEXT: un tânăr de 18 ani, care furase mașina mătușii sale, a intrat într-o autospecială a Poliției, aflată în afara părții carosabile, cu 180 km/h. Polițiștii nu erau în autospecială

Comentarii