stiri Braila – debraila.ro

PNL nu-l mai vrea sef pe Florin Citu | Popa, liderul PNL Braila, il sustine pe Ciuca: printre primele filiale care au semnat pentru debarcarea lui Citu

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a fost unul dintre primii lideri judeteni care au semnat scrisoarea prin care i se cere lui Florin Citu sa demisioneze de la sefia PNL. Documentul a fost semnat de aproximativ 40 de lideri de filiale.

Tinand cont de faptul ca Florin Citu a refuzat sa plece din fruntea PNL, cei patru prim-vicepresedinti, respectiv Rares Bogdan, Lucian Bode, Gheorghe Flutur si Iulian Dumitrescu, cu sustinerea majoritatii organizatiilor judetene, vor convoca un Congres extraordinar, care ar urma sa aiba loc pe 10 aprilie. Citu va fi inlocuit cu premierul Nicolae Ciuca, potrivit planului semnatarilor scrisorii.

„Eu sunt a cincea sau a sasea filiala, nu mai retin exact, care a semnat pentru organizarea unui Congres extraordinar. Nu neaparat ca nu il mai doresc pe domnul Citu. Ii multumesc pentru ce a facut pentru PNL, dar ma regasesc in viitorul proiect politic si-mi doresc o schimbare. Cred ca e cel mai bine si pentru PNL, si pentru Romania. O schimbare este necesara la acest moment. Cred ca n-ar trebui sa explic prea mult – stiti ca nici in prima etapa, cand domnul Florin Citu a castigat presedintia partidului, nu am fost alaturi de dumnealui. Ii multumesc, sa stiti ca in perioada in care a fost presedinte, el a fost un om corect cu noi, dar planurile de viitor si ceea ce doresc eu pentru filiala Braila si pentru locuitorii din judetul Braila nu coincide cu planul dumnealui de dezvoltare”, a declarat Popa.

Totodata, liderul PNL Braila a subliniat faptul ca il sustine pe premierul Nicolae Ciuca pentru sefia partidului, aratand ca este „singurul care poate aduce viata cetatenilor din Romania astazi pe linia de plutire”.

Comentarii