stiri Braila – debraila.ro

PNL-istul Dobrescu, 17.000 lei/lună – pensie specială și salariu la Ministerul Muncii | Dobre, vice CJ: “Culmea tupeului! Secretarul de stat plimbat cu lesa de deputatul de la Cireșu vorbește de veniturile altora”

PNL-istul Florin Sergiu Dobrescu (foto sus), fost prefect, în prezent secretar de stat la Ministerul Muncii, obține lunar venituri de peste 17.000 de lei, încasând atât pensie specială, cât și salariu la stat.

Acuzația vine din partea social-democratului Ionuț Ciprian Dobre, care face trimitere la o serie de comentarii făcute de Dobrescu pe tema salariilor de la CUP “Dunărea”.

Dobre a precizat, pe o rețea de socializare, că liberalul Dobrescu, fost ofițer MAI, a fost “răsplătit” de deputatul Popa, șeful PNL, cu funcția de secretar de stat “pentru serviciile prestate ca șef al Poliției Făurei”.

“Culmea TUPEULUI!!!!!! Când ai și pensie specială, și salariu la stat, dar comentezi de salariile altora, cum e cazul lui Dobrescu, se numește simplu: TUPEU!!! Tupeu cât casa! Domnul secretar de stat în Ministerul Muncii, extenuat până peste cap de efortul uriaș depus la locul de muncă, unde doar taie frunză la câini, vorbește despre luxul de la CUP Dunărea și despre salarii mari. El ia vreo 9.000 de lei și stă degeaba, semnează concedii! Înțeleg că politica e politică și ordinul e ordin, mai ales când te răsplătește Alexandru Popa cu o funcție de secretar de stat pentru serviciile prestate ca șef al Poliției Făurei, dar domnul Dobrescu e imaginea nesimțirii și ipocriziei în politică”, a subliniat vicepreședintele Consiliului Județean.

Dobre (foto jos) a adus în discuție și declarațiile făcute de secretarul de stat PNL într-o emisiune online, la București, unde acesta menționa că “e mult mai bine cu PSD la guvernare”.

“Secretarul de stat special este foarte tăcut, apare în spațiul public doar când i se pune în față un comunicat de presă, în rest laudă PSD și miniștrii PSD pe la emisiuni. Nu e ipocrizie, nu? Pensionarul special Dobrescu, secretar de stat plimbat cu lesa de deputatul de la Cireșu, spunea că “e mult mai bine cu PSD la guvernare” și că își dorește ca PNL să rămână alături de PSD și după 2024. Acum, secretarul de stat special e în perioada de executant și, având în mână cuponul de pensie și fluturașul de salariu, vorbește de veniturile altora”, a concluzionat sursa citată.

Comentarii