stiri Braila – debraila.ro

PNL Braila i-a retras sprijinul politic secretarului de stat Boboc: liberalul a promis ca va demisiona cand va ajunge in aceasta situatie!

Biroul Politic Judetean al PNL Braila i-a retras, luni, sprijinul politic lui Catalin Boboc, care ocupa fotoliul de secretar de stat in Ministerul Muncii.

Decizia a fost luata cu 27 de voturi „pentru” din 27 de voturi exprimate.

Catalin Boboc a declarat, in urma cu doua luni de zile – inainte de alegerile pentru sefia filialei – castigate de deputatul Alexandru Popa, ca va demisiona din functia de secretar de stat daca ii va fi retras sprijinul politic.

„Acea pozitie e o functie politica si daca nu mai ai sprijinul partidului, credeti-ma, n-am sa ma cramponez. Daca se voteaza in partid treaba asta, ce credeti ca se va intampla? Inainte ca premierul sa semneze ordinul prin care eu am fost numit secretar de stat, colegii mei de la Braila au votat ca propunerea sa fiu eu. Daca colegii vor vota altceva, acea decizie se va duce pana la capat. Imi dau demisia, normal! Da, demisionez daca se voteaza retragerea sprijinului politic. Sa voteze si sa dea oameni afara, daca asa considera”, a precizat Boboc la acel moment.

In contextul alegerilor interne din PNL, Catalin Boboc, fost presedinte al filialei, se afla in tabara premierului Florin Citu, in timp ce actualul lider al filialei, deputatul Alexandru Popa, il sustine pe Ludovic Orban.

Boboc a fost numit secretar de stat in Ministerul Muncii la inceputul acestui an, functia revenind PNL Braila la negocierile de dupa alegerile parlamentare.

Comentarii