stiri Braila – debraila.ro

PNL Braila cere DEMISIA lui Dobrota din CJ si ATOP | “Atitudinile anti-NATO si dragostea pentru comunism sa si le manifeste la partid. Pe braileni nu ii interesează! Daca nu pleaca, inseamna ca PSD se regaseste in acest discurs toxic”

PNL Braila, prin vocea deputatului Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene, cere demisia consilierului judetean Marius Dobrota (PSD) din functiile publice pe care le detine.

Social-democratul si-a manifestat public nostalgiile fata de regimul comunist si opiniile anti-NATO, in contextul invaziei militare ruse din Ucraina.

Popa afirma ca “demisia lui Dobrota din Consiliul Judetean si Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica este obligatorie”, sugerandu-i politicianului PSD ca “atitudinile anti-NATO si dragostea pentru comunism sa si le manifeste la partid”.

“Pe braileni nu ii intereseaza discursul toxic al lui Dobrota, ci, in cel mai bun caz, ce face pentru braileni in calitate de ales local. Opiniile lui sunt incompatibile cu functiile detinute. Daca nu pleaca, inseamna ca PSD se regaseste in acest discurs toxic. Romania este stat membru NATO si un stat care a condamnat clar invazia militara din Ucraina si agresiunea Rusiei. Poate afla si Dobrota ca PSD e parte a statului roman”, a declarat deputatul Popa.

Politician pro-Ceausescu si anti-NATO in PSD Braila | Dobrota, consilier judetean, vorbeste despre „PROSTII CARE NE CONDUC” – PSD fiind la guvernare, lauda regimul comunist si ironizeaza NATO: „Pana vine sa te apere NATO cu 500 de militari…” 

Comentarii