stiri Braila – debraila.ro

PNL Brăila, atacuri politice de Ziua Națională: „Cât de JOSNIC poți fi, primarule?”. Dragomir, pus la zid pentru că a aprins luminile de sărbători în timp ce „orașul plin de mizeria și pomii căzuții” | EXPLICAȚIA liberalilor: „Într-o societate normală, politica se face în fiecare zi!”

PNL Brăila, prin consilierul municipal Marius-George Sandu (foto stânga) și consilierul județean Alexandru Bucălău (foto dreapta), cel din urmă fiind chiar secretarul-general al organizației, a lansat, pe 1 decembrie, o serie de atacuri la adresa primarului social-democrat Marian Dragomir.

Edilul a fost numit „josnic” de Sandu pentru că au fost aprinse luminile de sărbători în timp ce „orașul plin de mizeria, pomii căzuții, trotuare murdare” (sic!), iar Bucălău a publicat fotografii cu un copac care a rupt cabluri și a înclinat un stâlp pe Faleză, precizând că „primarul și decidenții săi fac doar spectacole de prost gust pe bani mulți”

„Într-o societate normală, politica se face în fiecare zi!”, a explicat Bucălău, întrebat de un internaut dacă „era momentul să faceți politică astăzi (n.r. Ziua Națională)”

Consilierul municipal Marius-George Sandu, pe rețelele de socializare:

„Orașul plin de mizeria, pomii căzuții, trotuare murdare, etc. Și primarul aprinde luminile de sărbători. Cât de josnic poți fi, primarule?”

Consilierul județean Alexandru Bucălau, pe rețelele de socializare:

„1. 12-2023-Faleza din Brăila. Cam așa arată de 30 de ani, iar primarul și decidenții săi fac doar spectacole de prost gust pe bani mulți. Noapte bună, Brăila!”

Bucălău, chestionat de internauți cu privire la mai multe aspecte, a spus că liberalii nu se află în „campanie electorală” și că „este de datoria noastră, a brăilenilor să readucem Brăila pe drumul cel bun”.

Totodată, consilierul județean a răspuns și la întrebările care criticau faptul că liberalii exploatează politic orice situație, inclusiv efectele unui viscol puternic:

„Nu am cerut perfecțiune, dar Brăila este la limita dezolantului. Dvs ori nu sunteți din Brăila, ori aveți ca obiectiv să induceți lumea în eroare. Mergeți să vedeți acum cum arată marele „târg de Crăciun”. Mergeți pe faleză și pe străzile din municipiu și după aceea mai vorbim. (…) Dacă eram eu la conducere mobilizam Seroplant la toaletat și curățat vegetația afectată din oraș. (…) Nu putem decât să facem opoziție constructivă până în 2024 prin care să subliniem lucrurile negative și să oferim o alternativă viabilă oamenilor din Brăila. (…) Văd că locuiți în Belgia. Când veți reveni în Brăila, vă rog să treceți pe faleza Dunării și nu numai și să va faceți o părere despre administrația Psd a acestui municipiu. În rest să știți că poporul român are o vorbă: nu mor caii când vor câinii. Să auzim de bine!”

Comentarii