stiri Braila – debraila.ro

Peste 3 MILIOANE DE EURO pe acoperișul Brăila Mall: SISTEM FOTOVOLTAIC finanțat de Uniunea Europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență

NEPI Rockcastle, proprietarul Brăila Mall, vrea să reducă consumul de energie electrică la centrul comercial aflat între municipiu și Vărsătura, obținând finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru un sistem fotovoltaic de acoperiș.

Și la alte mall-uri deținute de NEPI în țară – în Buzău, Pitești sau Vaslui, va fi montat un astfel de echipament, tot cu bani de la Uniunea Europeană.

NEPI, cel mai mare investitor şi dezvoltator de centre comerciale din zona Europei Centrale şi de Est, a demarat procedura de achiziție, în regim „la cheie”, a unui sistem fotovoltaic cu puterea instalată de 2,850 kWp pe acoperișul clădirii Brăila Mall. Astfel, se vizează achiziția serviciilor de proiectare, procurare, livrare și instalare a echipamentelor și punerea lor în funcțiune.

Valoarea estimată a achiziției (n.r. fără TVA) se ridică la 3.135.000 de euro.

Perioada de execuție este de 8 luni de zile de la data semnării contractului.

Data, locul şi ora-limită de depunere a ofertelor:

Destinatar – Brăila Promenada Mall S.R.L

Adresa – Calea Floreasca nr. 169A, Floreasca 169, Clădirea A, etajul 5, secțiunea A5.1, biroul nr. 1, Sector 1, București, România

Persoana de contact – Marian Costache; telefon – 0737.012.552; e-mail – marian.costache@nepirockcastle.com

Ofertele pot fi depuse la adresa indicată până la data: 16 ianuarie 2023, ora 15:00

Comentarii