stiri Braila – debraila.ro

Peste 250 de brazi au fost confiscati de la o firma din Braila. Prejudiciul din dosar depaseste 200.000 de lei

Peste 250 de brazi taiati ilegal dintr-un ocol din silvic din judetul Vrancea au fost confiscati de la sediul unei firme din Braila, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru taiere ilegala de arbori si furt de material lemons, doi barbati fiind retinuti pentru 24 de ore.

Politistii vranceni au ridicat 255 de brazi, detinuti fara documente de provenienta, si au retinut doi barbati din Soveja, banuiti ca i-au taiat ilegal dintr-un ocol silvic. Administratorul firmei brailene este cercetat pentru complicitate la taiere ilegala de arbori si furt de material lemnos.

La data de 22 noiembrie, politistii din Panciu au efectuat cinci perchezitii domiciliare, doua la sediul unor societati comerciale din municipiul Braila, iar trei la locuintele unor persoane fizice din comuna Soveja.

Activitatile au fost desfasurate in cadrul unui dosar penal ce are ca obiect un furt de arbori din pepiniera unui ocol silvic, furt comis in noaptea de 18 spre 19 noiembrie, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 215.539 de lei.

De la locuintele persoanelor cercetate au fost ridicate mai multe telefoane mobile si obiecte de taiat lemn confectionate artizanal.

Comentarii