stiri Braila – debraila.ro

Peste 100.000 de euro – bani si bijuterii, FURATI din apartamentul unui brailean | Autorul a fost ARESTAT

Politistii au reusit sa-l prinda pe un individ care, in urma cu trei luni de zile, a spart un apartament din municipiul Braila, plecand cu o suma importanta de bani, dar si bijuterii. Pe 18 iunie, Judecatoria Braila a admis propunerea de arestare preventiva a lui Daniel Zaharia, un barbat de 40 de ani.

Ca sa dea de urma individului originar din Tulcea, insa domiciliat fara forme legale in Galati, politistii braileni au efectuat nu mai putin de 9 perchezitii domiciliare in judetul Galati.

Potrivit procurorului de caz, pe 13 martie 2022, in intervalul orar 19:45-20:07, Daniel Zaharia a fortat fereastra unui apartament si o usa de acces, sustragand din imobil sume de bani si bijuterii. Proprietarii apartamentului s-au ales cu o paguba de 516.500 de lei.

Individul a purtat o masca atunci cand a intrat prin efractie in imobil.

De precizat este faptul ca nu Daniel Zaharia este si autorul altei spargeri care a avut loc dupa doar o saptamana, atunci cand dintr-un apartament din Braila a fost furata suma de 20.000 de euro si bijuterii. In acest ultim caz, potrivit unor surse judiciare, autorul nu a fost inca identificat.

Comentarii