stiri Braila – debraila.ro

Perchezitii la Chiscani: patru tineri s-au trezit cu mascatii la usa!

Pe 14 februarie, la primele ore ale diminetii, politistii din cadrul Sectiilor 1 si 2 Politie Rurala, impreuna cu cei ai Biroului de Proximitate, au efectuat sase percheziții pe raza localitatii Chiscani, la domiciliile unor persoane banuite de comiterea infractiunii de furt calificat.

Oamenii legii au ridicat mai multe bunuri care ar proveni din comiterea unor furturi, saltandu-i, totodata, si pe cei patru tineri, care au varste cuprinse intre 18 si 24 de ani.

Potrivit Politiei, in luna februarie 2020, indivizii ar fi patruns, prin efractie, în incinta a patru societati comerciale de pe Platforma Industriala Chiscani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, printre care aparate electrocasnice, scule electrice, unelte de constructie si cabluri electrice.

Bunurile furate, in valoare totala de 25.000 de lei, au fost recuperate in totalitate de politisti de la diferiti cumparatori din municipiu si satul Chiscani.

Dupa audieri, tinerii au fost lasati sa plece acasa, fiind cercetati in libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii