stiri Braila – debraila.ro

PERCHEZIȚIE la două brăilence de 21 și 22 de ani: droguri, sabie, pistol cu bile și bani!

Pe 20 iulie, polițiștii de la Biroul Proximitate au efectuat o percheziție la domiciliul a două tinere, în vârstă de 21 și 22 de ani, din municipiu, acțiunea desfășurându-se în cadrul unui dosar penal pentru furt.

La percheziție, în mod surprinzător, oamenii legii au dat peste substanțe vegetale, arme albe și sume importante de bani. Astfel, cercetărilor vor fi continuate de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Astfel, la domiciliul celor două tinere, au fost descoperite și ridicate 4 grindere metalice conținând resturi vegetale, două pachete din staniol cu substanță vegetală, un pistol tip Airsoft, 86 de bile confecționate din cauciuc, două capsule cu CO2, un dispozitiv laser accesoriu al pistolului, un recipient din plastic ce conținea substanță lichidă, 3 pastile albastre, o sabie din metal cu teacă, un aparat foto, 6.690 de lire sterline, 1.220 de euro, 3.730 de lei, 1.000 de forinți, 5 dolari americani, un plic autosigilant, o farfurie, un platou și un card cu urme de pudră albă.

Comentarii