stiri Braila – debraila.ro

Patru braileni ARESTATI PREVENTIV! | Flagrant DIICOT: 250 de grame de cocaina si 19.000 de euro! | „Drogurile erau vandute in municipiu” – procurori

Patru braileni au ajuns in spatele gratiilor – cel putin pentru 30 de zile, dupa ce, initial, au fost retinuti de DIICOT – Biroul Teritorial Braila. Procurorii antimafia ii acuza ca au adus in tara o cantitate importanta de droguri, care urma sa fie vanduta pe raza municipiului.

Este vorba despre Spiru Robert Bajenaru (24 de ani), Mihai Dragomir (37 de ani), Mario Albert Neagu (20 de ani) si Neagu Rosca (54 de ani), cercetati pentru trafic de droguri de mare risc si de introducerea in tara de droguri de mare risc.

Pe 16 decembrie, politistii de la „Crima Organizata” au efectuat o actiune de prindere in flagrant delict si patru perchezitii la imobilele folosite de cei patru barbati.

Flagrantul a fost efectuat si cu sprijinul „Crimei Organizate” din Timisoara si Bucuresti, dar si a Serviciului Antidrog din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate a Politiei Romane.

„In urma activitatilor desfasurate, au fost ridicate 250 de grame de cocaina, 19.000 de euro, 4 telefoane mobile si a fost pus sub sechestru un autoturism. In cauza, s-a retinut faptul ca acestia ar fi introdus in tara cocaina, in vederea comercializarii in municipiul Braila”, potrivit DIICOT.

Pe 17 decembrie, Spiru Robert Bajenaru (24 de ani), Mihai Dragomir (37 de ani), Mario Albert Neagu (20 de ani) si Neagu Rosca (54 de ani) au fost prezentati judecatorului de drepturi si libertati de la Tribunalul Braila, care a dispus arestarea preventiva a celor patru barbati.

Comentarii