stiri Braila – debraila.ro

Patinoar pe strazilei Brailei. Prima deszapezire, ESUATA! | Primarul anunta AMENZI pentru firmele de deszapezire, luate prin surpindere: „Amenzile vor continua pana cand deszapezirea se va face la fel ca anii trecuti”

Fata de anii trecuti, firmele platite de Primarie pentru a deszapezi municipiul au fost luate prin surprindere. Practic, marti, la primele ore ale diminetii, majoritatea strazilor erau acoperite de polei, traficul desfasurandu-se cu mare greutate, intr-un haos greu de descris in cuvinte.

Nici macar un singur utilaj nu imprastia material antiderapant in zonele unde masinile alunecau pe pojghita de gheata. Mai multi internauti ne-au reclamat faptul ca o situatia dificila s-a petrecut pe podul de la intrarea in cartierul Brailita.

„Eu am plecat la ora 7:20 si era dezastru. Masinile patinau si altele nici nu puteau urca podul. Era chiar dezastru! Niciodata nu s-a intamplat asa ceva”, a precizat un sofer.

De cealalta parte, primarul Marian Dragomir pune la zid cele trei firme de salubritate, care au obtinut contractele pentru deszapezire, anuntand ca RER, BraiCata si Eco vor fi amendate.

„Primaria Braila va da AMENZI societatilor care au ratat prima deszapezire! In prima saptamana din decembrie au fost contactati toti operatorii (RER, Braicata, ECO) care fac deszapezire si au fost avertizati, ca sa nu fie prinsi nepregatiti si sa intarzie interventia. Pentru ca adresele scrise sau convorbirile telefonice nu au avut efect, azi vor fi sanctionati. Amenzile vor continua pana cand deszapezirea se va face la fel ca anii trecuti, in condiiii optime!”, a subliniat edilul pe o retea de socializare.

Comentarii