stiri Braila – debraila.ro

Parintii Lilianei, tanara care s-a spanzurat in sifonier, ACUZA: „Iubitul ei e proxenet. Acum trei saptamani a sugrumat-o! Din cauza lui s-a omorat. El este vinovatul”

Dezvaluirile publicate in exclusivitate de DEBRAILA.ro sunt sustinute si de parintii Lilianei Radu, fata de 18 ani, care, la sfarsitul saptamanii trecute, si-a pus capat zilelor intr-un mod teribil, spanzurandu-se, dupa o cearta cu iubitul, in sifonierul din apartamentul in care locuia cu chirie.

Se pare ca mama tinerei stia chiar de la ea ca era batuta de cel pe care il considera dragostea vietii sale. Fiica si-a implorat parintele sa nu se duca la Politie: nu dorea sa ii faca rau baiatului pe care il iubea mai mult decat orice. In noaptea tragediei, Marian nu i-a anuntat pe parintii iubitei sale despre ce se intamplase. Mai mult decat atat, nici pana astazi nu i-a contactat.

„Eu ceva aveam pe baiatul asta, aveam o banuiala. Era foarte dubios! Nu mi-a placut comportamentul lui. Era si tatuat. Eu i-am zis fetei mele ca baiatul asta nu e pentru familia noastra. Relatia ei mergea foarte… ei ii era frica de el. El nu mai vroia sa o lase sa vorbeasca cu prietenele. El nu m-a sunat. A venit mama lui la Morga. Ce sa vorbesc eu cu doamna? El este peste (n.r. proxenet). Tocmai acum ne-au spus prietenele ei”, a declarat mama Lilianei intr-o emisiune televizata.

Femeia a povestit un episod care ar fi avut loc in urma cu trei saptamani, cand fata ar fi fost agresata de tanarul din Tufesti.

„Ea acum trei saptamani a fost sugrumata de gat de el. A venit acasa si mi-a spus plangand. Am intrebat-o ce a patit la gat? Mi-a zis ca Marian a apucat-o de gat si de par. I-am zis ca o va omori si ea mi-a zis sa stau linistita. Fiica mi-a zis sa nu ii spun sotului, ca se va duce la Politie si o sa iasa o belea mai mare. Se poate o fata de 1,8 m si 80 kg sa se spanzure de bara de la sifonier? Se poate asa ceva? Asta este mana lui. El a omorat-o. Din cauza lui… el este vinovatul. De ce nu ne-a sunat seara, sa ne anunte? El a fugit in Republica Moldova”, a mai povestit Octavia Radu.

In emisiunea TV a intervenit si Petrica Stamate, mama iubitului Lilianei, care a recunoscut ca baiatul i-ar fi tras „doua palme”, insa dupa ce „a gasit-o in casa cu baieti”.

„A mancat la masa cu noi, a stat la masa cu noi. Eu ii trimiteam mancare in casolete. Mama ei nu stie macar un pic din viata Lilianei, cate stiu eu. Stie unde a stat fiica ei? A ajutat-o vreodata cu bani? El nu a batut-o. A gasit-o cu baieti, i-a dat doua palme… stiu toate treburile. Ai dumneata dovezi ca este peste? Te dau in judecata!”, a replicat sursa citata.

„Lover boy” de Braila | Povestea Lilianei, fata care, la 18 ani, si-a pus capat zilelor intr-un sifonier | Marturiile prietenelor: „Stiu de o bataie, cand ea avea efectiv capul umflat! Ei nu se afisau impreuna”

Comentarii