stiri Braila – debraila.ro

Pana la sfarsitul verii, Dragomir promite ca Primaria va avea propriul serviciu pentru plombarile gropilor si asfaltarea trotuarelor

In cadrul Primariei va fi infiintat, pana la sfarsitul verii, un serviciu care se va ocupa de plombarea gropilor si asfaltarea strazilor. Municipalitatea va achizitiona utilaje noi din economiile facute la cea mai recenta licitatie pentru asfaltarea strazilor, castigata de Cricons SRL.

”Am inceput deja sa discutam cu domnul viceprimar pe o serie de utilaje care ne sunt necesare pentru ce inseamna plombarea gropilor si asfaltarea trotuarelor din municipiu. In cursul lunii februarie, cel tarziu, vom avea o propunere de organigrama marita la SUPAGL (n.r. Serviciul de Utilitate Publica si Gospodarire Locala), cu posturi aferente celor care doresc sa lucreze pe aceste utilaje. Voi face mentiunea ca banii vor fi din economia de la licitatia de asfaltare a anului trecut. Nu mai facem SRL, ci un serviciu propriu al Primariei. Vom cumpara utilaje mici, ca sa ne ducem foarte mult pe zona pietonala, a spus edilul.

Prima declaratie legata de infiintarea unui astfel de serviciu a fost facuta de primarul Dragomir in noiembrie 2016. Prin intermediul serviciului, Primaria va putea demara lucrari de intretinere fara sa mai fie necesara organizarea unei licitatii.

Comentarii