stiri Braila – debraila.ro

Orban (PNL), la Braila: „Brailenii sa nu mai voteze niciodata cu PSD daca Guvernul Tudose nu face podul peste Dunare si alte doua proiecte de infrastructura”

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Braila, ca brailenii nu ar trebui sa mai voteze PSD „niciodata” daca Guvernul Mihai Tudose nu realizeaza trei mari proiecte de infrastructura, printre care si podul peste Dunare.

„Aveti premierul din Braila, ca sa zic asa. Pentru dezvoltarea Brailei sunt necesare cel putin trei proiecte de infrastructura mare, care sa creeze oportunitati de dezvoltare. Rugamintea mea catre braileni este simpla: daca aceste trei proiecte nu se realizeaza nici macar atunci cand premierul provine din Braila sa nu mai voteze niciodata cu PSD. Este vorba despre drumul expres Drajna-Braila-Galati, podul peste Dunare si asigurarea navigabilitatii Dunarii”, a spus liderul liberalilor.

Orban a mai adaugat faptul ca cele trei proiecte pe care le-a mentionat sunt „vitale” pentru dezvoltarea judetului Braila.

Comentarii