stiri Braila – debraila.ro

Opozitia nu va fi unita la alegerile locale / Boboc (PNL): „PNL va merge singur in aceasta campanie. Ne confruntam cu sistemul neo-comunist PSD-ist”

Candidatul PNL la Primarie, senatorul Catalin Boboc, a declarat, joi, ca liberalii nu vor face alianta cu alte partide de pe esicherul politic pentru alegerile locale.

„PNL si-a asumat sa mearga singur in fata electoratului, fara aliante. Noi nu avem de ce sa fugim de numele nostru, de sigla noastra, de oamenii nostri, sa ne ascundem in diferite tipuri de aliante, ca sa ne spalam imaginea. PNL va merge singur in aceasta campanie, confruntarea noastra este una singura, cu sistemul neocomunist PSD-ist”, a afirmat Boboc.

Senatorul liberal a mai precizat ca, desi PNL nu va oficializa aliante politice, ii asteapta pe liderii partidelor de Dreapta „la discutii si dialog”, subliniind ca se pot fi asumate „proiecte comune pentru Braila”.

„Intram in aceste alegeri cu 20 de primari in functie din 43, cu inca 5-6 candidati care vor castiga in comunele lor. De ce ne-ar trebui noua aliante? Noi nu avem posturi sau locuri de vandut sau de promis”, a concluzionat candidatul liberalilor la Primarie.

Comentarii