stiri Braila – debraila.ro

Olguta Crivat: „Este foarte sigur ce se intampla la concursurile pentru angajarile de la Spitalul Judetean”

Drectorul de ingrijiri al Spitalului Judetean, Olguta Crivat, cea care se ocupa de angajarile de brancardieri, infirmiere si asistenti medicali, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca „nu exista niciun risc minim” ca sa existe „aranjamente” la concursurile organizate de unitatea spitaliceasca.

„Nu exista niciun risc minim de a se face aranjamente la angajarile de la spital. De fiecare data, aceste comisii s-au intalnit cu 24 sau 48 de ore inainte pentru a verifica dosarele de concurs. In dimineata zilei de concurs, la ora 7, ne-am intalnit toata comisia, cu toate documentele, tematica si bibliografia in fata, cu reprezentant al sindicatului, al Ordinului Asistentilor Medicali, s-au facut subiectele in dimineata respectiva, s-au multiplicat. Este foarte sigur ce se intampla la concursuri”, a spus Crivat.

Totodata, directorul de ingrijiri a anuntat ca nu se retrage de la sefia comisiilor de concurs, asa cum anuntase managerul Mihai Iugulescu, motivand ca atributiile de serviciu o obliga sa se ocupe de organizarea concursurilor pentru angajari: „Este precizat foarte clar ca am obligatia sa organizez concursurile pentru tot personalul care imi intra in subordine. (…) I-am spus domnului doctor ca daca legea imi permite si nu imi incalc atributiile eu ma voi retrage, numai ca legea nu imi permite.”

Comentarii