stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | O urmarire inceputa cu focuri de arma in Buzau s-a incheiat la intrare in Braila

Patru galateni, doi barbati, un minor de 17 ani si o femeie, care ar fi spart mai multe locuinte au fost prinsi de politistii braileni, care au pus astfel punct unei urmariri incepute in municipiul Buzau, unde oamenii legii au tras inclusiv focuri de arma.

Potrivit unor informatii obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, cele patru persoane au fost interceptate in trafic, miercuri seara, pe drumul national 21, la intrarea in municipiul Braila, in zona mall-ului, in timp ce se aflau intr-un taxi. 

Totul a inceput pe un bulevard din Buzau, in apropierea garii, in jurul orei 21:00, cand politistii buzoieni si galateni, care ii urmareau de multa vreme pe suspecti, au incercat sa ii blocheze in trafic. Atunci, oamenii legii au folosit armele din dotare, tragand asupra autoturismului in care se aflau, conform reporterbuzoian.ro.

Totusi, galatenii au reusit sa scape, indreptandu-se spre Braila, unde agentii din cadrul Politiei Municipiului au reusit sa-i prinda. Cei doi au fost escortati la Galati, unde au fost retinuti.

Dosarul se afla in lucru la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati.

Comentarii