stiri Braila – debraila.ro

O. Nechita A DEMISIONAT din PNL si va candida INDEPENDENT: „Daca Boboc e solutia la toate alegerile, atunci ne meritam soarta. Mie nu imi e rusine de nimic din ce am facut in viata”

Consilierul judetean Ovidiu Nechita a demisionat, luni, din PNL, urmand sa candideze din postura de independent la presedintia Consiliului Judetean si pentru un fotoliu de consilier judetean.

Se pare ca Nechita a ales sa paraseasca tabara liberalilor din cauza modului in care lista partidului pentru Consiliul Judetean a fost conceputa.

„Pana ieri (n.r. duminica), eram pe loc eligibil pe lista PNL pentru CJ. Azi, se regasesc doar cateva persoane care si merita sa fie acolo. Deschiderea de lista e Marian Capatana, pe care il apreciez foarte mult si ii dau dreptate. A zis Capatana si vreau sa il citez exact: „Am fost, sunt si voi fi un om de centru stanga!”. Ma bucur ca a nimerit unde trebuie. Conducerea PNL Braila e de centru stanga. Eu cred ca pozitia pe lista e ocupata si datorita omului, a ceea ce a facut. Multi dintre cetateni voteaza omul, nu partidul. Nu pot eu sa zic cu ce sunt mai bun ca Boboc (n.r. Candidatul PNL la presedintia CJ), dar, daca stam si ne uitam la ce a realizat unu si altul, mie nu imi e rusine de nimic din ce am facut in viata. Nu imi e rusine sa ies pe strada. Daca ni se pare normal sa vedem un Catalin Boboc senator, apoi candidat la Primarie, prefect, apoi candidat la presedintia CJ. Daca Boboc e solutia la toate alegerile, si la urmatoarele alegeri, inseamna ca ne meritam soarta”, a declarat Nechita.

Fostul PNL-ist a devenit cunoscut opiniei publice pentru modul extrem de vocal si agresiv in care, in ultimii patru ani, s-a manifestat anti-PSD in sedintele Consiliului Judetean.

Comentarii