stiri Braila – debraila.ro

O masina cu 10 adolescenti s-a RASTURNAT, la Ianca | 9 dintre minori au ajuns la spital | Un copil a furat Dacia parintilor

Un copil, in varsta de 14 ani, a sustras o masina din curtea fermei parintilor sai si a pornit intr-o cursa care se putea sfarsi tragic. Insa nu singur!

In autoturismul Dacia Papuc au mai urcat 9 prieteni ai minorului, toti cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani.

In timp ce se plimbau pe un drum agricol aflat in extravilanul satului Plopu, orasul Ianca, la un moment dat, baiatul care conducea ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat.

Evenimentul rutier a fost sesizat, in seara zilei de luni, in jurul orei 18:30, la dispeceratul Politiei Orasului Ianca.

Ajunsi la fata locului, agentii au identificat 10 minori, dintre care 9 erau raniti. Acestia din urma au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

„In continuare se desfasoara cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Intrucat, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice, acesta nu este incadrat ca si accident rutier”, potrivit Politiei.

Comentarii