stiri Braila – debraila.ro

O femeie si patru barbati, prinsi la furat in supermarketuri

Saptamana trecuta, joi si vineri, 5 persoane, o femeie si patru barbati, au fost prinsi cu produse furate din supermarketuri in buzunare.

Pe data de 12 mai, la ora 13:35, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat de agentul de paza al unui supermarket  despre faptul ca o persoana a trecut de casele de marcat ale unitatii fara sa achite contravaloarea unui cutit.

Deplasati la fata locului, politistii au identificat persoana in cauza, un brailean de 59 de ani. Prejudiciul, in valoare de 18 lei, a fost recuperat.

Vineri, 13 mai, oamenii legii sesizat de agentii de paza cu privire la faptul ca patru persoane au sustras bunuri dintr-un supermarket.

Politistiii-au identificat pe hoti, o femeie, de 33 de ani, si trei barbati, cu varste de 27-35 de ani, toti braileni, care ar fi trecut de casele de marcat ale unitatii fara sa achite contravaloarea unor bunuri.

Prejudiciul total, in valoare de circa 384 de lei (baterii, pachete guma, rezerve odorizant) a fost recuperat, iar pe numele persoanelor depistate au fost intocmite dosare penale pentru infractiunea de furt.

Comentarii