stiri Braila – debraila.ro

O fată de 14 ani a fost VIOLATĂ pe 31 decembrie, când a mers cu colindul. Acum, agresorul a fost ARESTAT: are 45 de ani. Bărbatul a forțat-o pe minoră să întrețină relații sexuale după ce a fost colindat

O minoră a fost violată, în ultima zi a anului trecut, în timp ce mergea, împreună cu alți prieteni, prin localitatea de domiciliu pentru a colinda. După două luni, mai exact pe 4 martie, agresorul a fost reținut de polițiști.

Fapta s-a petrecut în satul Tătaru, comuna Dudești.

Potrivit Poliției, bărbatul de 45 de ani, reținut pentru viol, ar fi forțat-o pe fata de 14 ani să întrețină relații sexuale. Minora, împreună cu un grup de tineri, ar fi mers cu colindul acasă la individ, iar totul s-a întâmplat la plecarea colindătorilor.

Atunci, fata de 14 ani a fost obligată de bărbat să între în locuința acestuia, unde, prin constrângeri, a întreținut relații sexuale.

Pe 5 martie, individul a fost prezentat Judecătoriei Făurei cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bianu Nicolae, pentru săvârşirea infracţiunii de „viol” pe o durată de 30 de zile”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Comentarii