stiri Braila – debraila.ro

O eleva din Braila va reprezenta Romania la un concurs in Statele Unite | Mihaela se va duela in Office cu tineri din toate colturile lumii

Microsoft a organizat, alaturi de Fundatia EOS si Certipro Education, etapa nationala de calificare la Campionatul Mondial ”Microsoft Office Specialist”, editia 2018 – cel mai prestigios concurs de validare a competentelor de utilizare a aplicatiilor de productivitate Office.

In acest an, finala competitiei nationale a desemnat trei elevi pentru a reprezenta Romania la finala internationala, care se va desfasura in Florida, la finalul lunii iulie 2018, printre care si o adolescenta din Braila. Este vorba despre Mihaela Florea, eleva a Colegiului National ”Gheorghe Munteanu Murgoci”.

Alaturi de Denis Claudiu Rotariu de la Colegiul National ”Moise Nicoara” din Arad si Tiberiu Danciu de la Colegiul National ”Grigore Moisil” din Bucuresti, braileanca se va afla, in perioada 30 iulie-2 august, in Statele Unite ale Americii, la competitia unde vor fi acordate premii de peste 10.000 de dolari.

Mihaela Florea a obtinut, la etapa nationala, 1000 de puncte – punctajul maxim, intr-un timp de aproxiativ 18 minute, la sectiunea Word 2013.

Competitia ”Microsoft Office Specialist” este singura competitie din lume acreditata de catre Microsoft, care ofera o platforma unica de testare, astfel incat tineri din intreaga lume sa isi poata demonstra experienta cu instrumentele Microsoft Office.

Comentarii