stiri Braila – debraila.ro

O braileanca este de negasit! | „A disparut de acasa imbracata doar in treningul de casa, incaltata cu papuci” | Apelul fiicei: „Suntem disperati! Va rog, ajutati-ne cu orice informatie”

Pe 4 noiembrie, in intervalul orar 10:30-12:30, o braileanca de 72 de ani, care nu are probleme de sanatate, a plecat de acasa incaltata cu o pereche de papuci si nu s-a mai intors. De atunci, rudele o cauta neincetat, cerand inclusiv ajutorul internautilor.

Jeana Serban a disparut din zona supermarketului Profi de pe b-dul Dorobantilor. Septuagenara are 1,52 m inaltime, aproximativ 52 de kg, constitutie slaba, par saten, drept, lung pana la nivelul umerilor, ochi caprui.

Fiica femeii a publicat un mesaj pe o retea de socializare:

„V-as ruga din suflet, daca o vedeti prin Braila sau imprejurimi pe femeia din imagini, contactati cea mai apropiata sectie de politie. E mama mea!!! Perfect sanatoasa, 72 ani, fara sa dea semne ale vreunei boli, astazi (n.r. luni), undeva intre orele 10:30-12-30, a disparut de acasa, imbracata doar in treningul de casa, cu o vesta neagra de fas deasupra si incaltata cu papucii de casa. Tatal meu a lipsit de acasa doar in acel interval orar. Nu are acte asupra ei, bani etc. Probabil e o criza de Alzheimer (nu a prezentat niciodata semne, dar nu gasim o alta explicatie pentru o actiune asa neasteptata si ilogica). Suntem disperati negasind-o nicaieri. Va rog ajutati cu orice informatie aveti, daca ati vazut-o pe undeva. Si din nou, daca o gasiti incercati sa o duceti la orice sectie de politie, pentru ca tatal meu sa fie contactat.”

De cealalta parte, Politia a anuntat faptul ca pentru Serban Jeana s-a solicitat urmarirea la nivel national.

„Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care se afla braileanca sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie”, precizeaza oamenii legii.

Comentarii