stiri Braila – debraila.ro

O braileanca de doar 12 ani, campioana Italiei la haltere | „Pacat de Romania ca pierde si valorile odata cu toata forta de munca”

Mihaela Trandafir, in varsta de 12 ani, a obtinut, sambata, 23 martie, nu mai putin de trei medalii de aur la Campionatul National de Haltere – Under 13 din Italia, bifand astfel o reusita remarcabila. Originara din Braila, fetita locuieste in Italia de 4 ani, impreuna cu parintii. 

Braileanca a fost cea mai buna din categoria 71 kg la probele smuls (n.r. a ridicat 39 de kilograme), aruncat (n.r. a ridicat 51 kg) si kg acumulate, reprezntand un club sportiv din regiunea Friuli-Venezia Giulia. 

Reusita Mihaelei Trandafir a fost anuntata pe retelele de socializare de jurnalista Cristina Soloc de la Televiziunea Romana.

Mama campioanei Italiei a vorbit despre performanta fiicei sale, insa cu regretul faptului ca victoria copilei nu s-a intamplat sub tricolor.

„Pacat de Romania ca pierde si valorile odata cu toata forta de munca. Copiii nostri talentati fac performanta sub alte steaguri. A fost foarte greu pentru noi, ca romani, sa ascultam imnul Italiei, la inceputul concursului, dar ne-a bucurat victoria fiicei noastre”, a declarat Gianina Trandafir, potrivit Cristinei Soloc.

Comentarii