stiri Braila – debraila.ro

O braileanca batuta de sot nu a vrut sa depuna plangere | Ce masuri au luat politistii impotriva barbatului

In noaptea de 9 spre 10 martie, o braileanca de 42 de ani a sesizat prin apel la 112 faptul ca fiica sa, in varsta de 23 de ani, a fost batuta de sot.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca tanara a fost lovita cu palmele in zona fetei si injurata pe fondul unor discutii avute in contradictoriu cu sotul sau.

Oamenii legii au emis pe numele barbatului de 26 de ani un ordin de protectie provizoriu pe o perioada de 5 zile, aducandu-i-se la cunostinta obligatia de a pastra o distanta de 200 de metri fata de sotia sa si fata de imobilul in care tanara a declarat ca va locui.

In ciuda palmelor primite, braileanca nu a dorit sa formuleze plangere penala, insa politistii s-au sesizat din oficiu si au intocmit in cauza dosar penal, continuand cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

Totodata, individul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 600 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii